Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

Концерт на Симон Трпчески и пријателите во Вигмор хол (пренос во живо)

    Пијанистот Симон Трпчески денеска во престижната концертна сцена во Лондон ќе одржи матине концерт насловен „Трпчески и пријателите“,…

Повеќе
Categories: Вести, Изјави, Македонија, Статуси, Ударни вести

Симон Трпчевски: Нека тече играта на фудбалерите како убавината на музиката!

  Маестро Симон Трпчески, вчера одржа концерт во Букурешт,  во рамки на „Македонската недела“ во романската престолнина, која е во…

Повеќе