Колумна Текстови

Да, Заев е цунами! – Mерсел Биљали

Цунами е во уривањето ѕидови и градење мостови. Цунами оти сака да избрише солза од сечие око. Цунами оти од светските „непријатели“ направи најголеми помагачи. Дури и од самите Грци. Софија и Атина како повеќегодишни кочничари стана главни агитатори за ЕУ и НАТО.   Сиромашно сирaче дете, видно огладнето, свратило до една куќа за да […]