Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Засилени контроли за спречување на манипулации со храна и гориво

  Управата за финансиска полиција, заедно со Државниот пазарен инспекторат и Управата за јавни приходи спроведуваат засилени и сеопфатни контроли…

Повеќе
Categories: Вести, Изјави, Македонија, Ударни вести

Ковачевски: Нема криза со горивата, трговците да не ограничуваат количини за продажба

  Во Република Северна Македонија нема никаква криза со горива, со бензин, дизел и со други горива затоа што ние…

Повеќе