Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

После 50 години се обновува патната врска Преспа и Охрид преку „Галичица“

  Освен што ќе се подобри квалитетно патното поврзување меѓу овие два града, ќе добиеме современа патна инфраструктура која ги…

Повеќе