Алтернатива Настани

ВЛАТКО СТЕФАНОВСКИ ТРИО на 8 април во МКЦ

  По точно 40 години, Влатко Стефановски се враќа во МКЦ со концерт, во рамки на одбележувањето на јубилејот 50 години Младински културен центар, во организација на Баги Комуникации и МКЦ. Влатко Стефановски ќе одржи концерт заедно со своето трио и неколку гости.   Концертот е закажан на 8 април, со почеток во 20 часот […]

Алтернатива Настани

Влатко Стефановски Трио во Антички театар Охрид

  Влатко Стефановски Трио најавува врвна музичка претстава на Антички Театар, под ѕвезденото охридско небо! Гитарскиот виртуоз заедно со извонредните Јан Стефановски и Иван Кукиќ гарантираат возбудливо музичко патување и уживање во добро познатите рефрени. Организаторот на концертот Баги Комуникации вели дека како и секогаш кога е во прашање Влатко Стефановски, треба да очекуваме одлично […]