Вести Македонија Ударни вести

ДУИ објавува повик за кандидати за советници во Гостивар

  Демократската Унија за Интеграција (ДУИ), за првпат објавува Јавен повик со кој ги повикува граѓаните на Гостивар да го искажат својот интерес  за да се кандидираат за советник во Советот на општина Гостивар од редовите на Демократската Унија за Интеграција.     ЈАВЕН ПОВИК за кандидати за советници во Советот на општина Гостивар за […]