Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани

Изложба “Македонија низ традициите на секојдневието и празнувањето”

  Изложбата “Македонија низ традициите на секојдневието и празнувањето” од 2002 година, во авторство на Владимир Боцев и Јован Шурбаноски,…

Повеќе