Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Дијалогот за пораст на платите во јавниот сектор продолжува

  Економско-социјалниот совет (ЕСС) денес продолжи со Eдинаесетата седница со која претседаваше Министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска.…

Повеќе
Categories: Вести, Изјави, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Заев: Има шанса за договор со Бугарија по изборите кај нив и кај нас

  Премиерот Зоран Заев денеска изјави дека по локалните избори во земјава и изборите во Бугарија, има шанса да се…

Повеќе