Вести Македонија Ударни вести

Објавен е Јавниот повик „AGRI E-COMMERCE“

  Нова иницијатива на АЕТМ: Повик за поддршка за македонските агро производители за пласирање на нивните производи за онлајн продажба Македонските агро производители ќе добијат можност бесплатно да ги усовршат нивните дигитални вештини, но и да научат како подобро да ги пласираат своите производи на домашните веб платформи за е-трговија, преку јавниот повик кој го […]