Вести Изјави Македонија Ударни вести

Демократски сојуз: Неуспешен обид на ВМРО-ДПМНЕ за политичка дискредитација

  Демократскиот сојуз на денешната прес конференција ги презентираше фактите во врска со обвинувањата од страната на ВМРО-ДПМНЕ. Зоран Димитровски, генерален секретар на ДС, мегу другото нагласи:  ‘’На денешната прес-конференција на ВМРО-ДПМНЕ, изнесени се дрски лаги и конструкции во врска со работењето на претпријатието „Градски паркинг“ под раководство на Борче Јакимовски, кадар на Демократскиот сојуз. […]