Вести Македонија

Од утре жичарницата и автобусите до Водно продолжуваат со вообичаена работа

  Од утре, 15 јули, жичарницата и трите автобуски линии до Средно Водно ќе продолжат со вообичаена работа. Согласно Одлуката за работно време за Жичарницата, таа работи секој ден, освен понеделник и секој последен вторник во месецот, од 10 до 20 часот, при што во период од 19-19.30 часот е последно возење од долу кон […]

Вести Македонија Ударни вести

Жичарницата од утре ќе работи еден час повеќе

  Од утре, први април, Жичарницата на Средно Водно ќе работи еден час повеќе, односно од 10 до 18 часот. Согласно одлуката за возен ред за месец април, од 17 до 17.30 часот е последно возење од долу кон врвот, односно во 17.45 часот е последно возење од врвот надолу, информираат од ЈСП. Секој понеделник […]