Вести Македонија Ударни вести

Кампања на Град Скопје “МОЈОТ ДАНОК, ЗА МОЈАТА ОПШТИНА!”

  Градот Скопје се приклучува во кампањата „Мојот данок, за мојата општина!“ – До подобри општини, со навремено подмирување на данокот на имот, кој се реализира во соработка со Агенцијата на САД за меѓународен развој (УСАИД).   Проектот има за цел да ја подигне јавната свеста за потребата и придобивките од навременото подмирување на данокот […]