Алтернатива Настани

Хуманитарен базар на ЛАЈКА: “Милениците се наше семејство, не ги напуштајте!”

  ЈП Лајка и ЗОО-Скопје ве покануваат оваа сабота, 16.04.2022 на ХУМАНИТАРЕН БАЗАР за кучињата во прифатилиштето на ЈП Лајка.   Хуманитарниот базар е дел од кампањата “Милениците се наше семејство, не ги напуштајте!”, која успешно се спроведува преку различни активности и настани изминатите неколку месеци.   На овој хуманитарен базар со свои ракотворби може […]