Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Тренчевска ја предводи делегацијата на РСМ во Будимпешта

  Министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска утринава отпатува за Будимпешта, Унгарија со цел учество на конференцијата „Управување…

Повеќе