Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Вакцинирани 950 деца во рамки на кампањата на МЗ и СЗО, со поддршка од ЕУ

  Над 950 деца досега се вакцинирани во нивните домови или им е закажан термин за вакцинација со пропуштени рутински…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Општина Центар ја поддржува граѓанската петиција за конкретни мерки за безбедност на децата

  Општина Центар дава целосна поддршка на петицијата потпишана од група граѓани/родители чии што деца учат во ОУ „Коле Неделковски“…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Од понеделник вакцинација на деца од 12 до 16 години исклучиво со Фајзер

    Започнувајќи од понеделник, 12. јули, вакцинацијата во државата ќе се одвива без закажување на термини. Започнува и теренската…

Повеќе