Вести Македонија Ударни вести

Донација на 8 интервентни возила од Чешката Република за МВР

  Денеска министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски заедно со заменик шефот на Мисијата на Амбасадата на Чешка Република, Лубомир Пшенка присуствуваа во Полицискиот центар „Ѓорче Петров“ на промоција на возила набавени со донацијата од страна на чешкото Министерство за внатрешни работи и од Владата на пријателска Република Чешка.     Набавени се осум специјализирани […]