Алтернатива Вести Македонија Настани

Успех за средношколците на националниот натпревар за Microsoft Office Specialist и Adobe Certified Professional

  Ученици од средните училишта на Град Скопје постигнаа голем успех во финалето на шестиот по ред национален натпревар за Microsoft Office Specialist и Adobe Certified Professional, кое денеска се одржа во IBank концептуалната филијала на Стопанска Банка АД – Скопје. Тие освоија едно прво место, две втори места и едно трето место. Првото место […]