Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Бојмацалиев со честитка по повод 43 години постоење на САЕ Тигар

  Денеска одбележуваме 43 години од формирањето на Специјалната антитерористичка единица Тигар – непрекинат напредок и успех во гарантирањето на…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Крводарителска акција на САЕ Тигар во чест на 13 март – Денот на единицата

  По повод Денот на Специјалната антитерористичка единица ТИГАР – 13 март, припадниците на оваа единица денеска (14.03.2023), во соработка…

Повеќе