Алтернатива Вести Македонија Настани Ударни вести

Фестивал на храна и вино во Струмица во рамките на Отворен Балкан, во соработка со EXIT

  Како продолжение на Саемот на вино, храна и туризам кој од 1-4 септември се одржува во Белград, Владата на Република Северна Македонија на 7 септември, во рамките на иницијативата Отворен Балкан, организира и регионален Фестивал на храна и вино во Струмица. Овој фестивал на вино и храна се одржува во соработка со реномираната организација […]