Алтернатива Настани

Промоција на збирката раскази „Двојна експозиција“ од Игор Анѓелков

  Утре на 6 септември, во МКЦ КЛУБ ресторанот во 20 часот ќе биде промовирана збирката раскази „Двојна експозиција“ од Игор Анѓелков, која излезе неодамна како 210 издание во едицијата „ПРОаЗА“ на издавачката куќа ИЛИ-ИЛИ.     Промотори ќе бидат Ана Мартиноска и Владимир Мартиновски, а вечерта со свој музички настап ќе ја збогати актуелниот […]