Алтернатива Настани Ударни вести

Изложба “Над вода – под вода” на Ема Кушевска и Михајло Филиповиќ – Фил

  На 15 септември, четврток, во Галеријата Рудиќ, со почеток од 20 часот, ќе се отвори заедничката изложба на фотографии на Ема Кушевска и Михајло Филиповиќ – Фил, на тема “Над вода – под вода”.     Љубовта кон природата и фотографијата, особено кон водите, ги поттикна да избегаат од градот и веќе 12 години […]