Вести Македонија Ударни вести

Џафери: Договорот ќе се разгледува на седница, која ќе биде затворена за јавноста

  Денес претседателот на Собранието Талат Џафери, одржа редовна координација на која, согласно воспоставената пракса во неговите мандати, се покануваат координаторите на пратеничките групи и претставниците на политичките партии претставени  во Собранието. Една од точките на Дневниот ред беше и претставувањето на Договорот за изградба на Коридорот 8 и 10д пред пратениците во Собранието. Со […]