Вести Македонија Ударни вести

Меморандум за соработка меѓу Општина Илинден и Бизнис Конфедерација на Македонија

  Водени од потребата за јакнењето на меѓусебната соработка и афирмација на областите од заеднички интерес беше потпишан Меморандум за соработка за спроведување на проекти од областа на одржлив локален економски развој.  Меморандумот го потпишаа градоначалникот на Општина Илинден, м-р Александар Георгиевски и претседателот на Бизнис Конфедерација на Македонија, Миле Бошков. Целта на Меморандумот е […]