Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Пендаровски го потпиша указот на законските измени за возачките дозволи

  Претседателот Стево Пендаровски го потпиша указот за измени на Законот за безбедност на сообраќајот на патиштата со кои се…

Read More
Categories: Вести, Изјави, Македонија, Ударни вести

Потпишување на указот откако ќе се види конечната верзија на законите за автопатските делници

  “Кога ќе ја видиме конечната верзија на сетот закони за автопатските делници ќе можеме да знаеме за секој од…

Read More
Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Пендаровски го потпиша Указот за Законот за стратешки инвеститор за изградба на автопати

  Претседателот Стево Пендаровски го потпиша Указот за прогласување на Законот за утврдување на јавен интерес и номинирање на стратешки партнер…

Read More
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Претседателот Пендаровски денеска потпиша Укази за прогласување на повеќе закони кои се усвоени од Собранието

  Претседателот на Република Северна Македонија Стево Пендаровски, денеска попладне ги потпиша Указите за прогласување на повеќе закони кои се…

Read More