Categories: Вести, Изјави, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Д-р Сашко: Јовев Тимот што победува не се менува!

  Разрешениот директор на Клиниката за Кардиохирургија, професорот, доктор Сашко Јовев, на денешната прес конференција прочита писмо напишано заедно со…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Мегаскандал во македонското здравство: Разрешен директорот на кардиохирургија д-р Јовев

  Веста дека министерот за здравство Меџити го смени директорот на Клиниката за државна кардиохирургија проф. Д-р Сашко Јовев, предизвика…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Меџити го разреши кардиохирургот Јовев!

    Министерот за здравство Фатмир Меџити го разреши директорот на Универзитетската клиника за кардиохирургија, професор д-р Сашко Јовев, кардиохирургот…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Хибридна каридохируршка сала со најсовремена опрема, техника и со најсовремени методи

  Премиерот Димитар Ковачевски ја посети Универзитетската Клиника за кардиохирургија каде започнаа да се извршуваат хируршки интервенции во хибридна операциона…

Повеќе
Categories: Вести, Изјави, Македонија, Статуси, Топ теми, Ударни вести

Кристијан Бундовски: Започна да свири симфонијата “Живот”

  “Започна да свири симфонијата “Живот”, за која што се надевам се сеќавате нема изгубено тоналитет повеќе од година дена.…

Повеќе
Categories: Интервју, Текстови, Топ теми, Ударни вести

ИНТЕРВЈУ СО ПРОФ. Д-Р САШКО ЈОВЕВ – КАРДИОХИРУРГ

ДЕНЕС: Господине Јовев, важите за еден од водечките македонски кардиoхирурзи, кој што иако релативно млад, остварил видни постигнувања во областа…

Повеќе