Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

Македонскиот тим донесе бронзен медал од IEO2023

  Во периодот 25.07 – 2.08.2023, се одржа Шестата меѓународна економска олимпијада на која Македонија зеде учество по втор пат.…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

На меѓународната олимпијада по хемија нашите ученици освоија 3 бронзени медали

  Вчера во Цирих, Швајцарија, заврши 55. Меѓународна олимпијада по хемија (IChO 2023) на која учениците од Македонија освоија три…

Повеќе