Вести Македонија Став

Хаџи Лега со демант за обвинувањата: Се надевам дека оваа „афера“ ќе го крене гласот на идните мајки

  Поранешната директорка на скопската Клиника за гинекологија, Марија Хаџи-Лега испрати демант за обвинувањата дека ја оштетила Клиниката за 150.000 евра за набавка на апарат и тестови во функција „само за истражувачки цели“, за кои персоналот не бил известен, не бил обучен да ги чита резултатите, ниту, пак, од пациентките се барала согласност врз нив […]