Вести Македонија Ударни вести

Програма и Приоритети за работа на Бугарското претседателство со Советот на ЕУ

Комисијата за европски прашања на Собранието на Република Македонија, со  која претседаваше претседателот на Комисијата г.Артан Груби, ја оддржа 8. седница, на  која амбасадорот на Република Бугарија  во Република Македонија, Иван Великов Петков ги презентираше Програмата и Приоритетите за работа на Бугарското претседателство со Советот на ЕУ во првата половина  од  2018 година. Претседателот на […]