Алтернатива Настани

Промоција на „Во главата слушам песна“ од Елизабета Баковска

  Денеска во 18 часот, во Кинотека на С. Македонија ќе се одржи промоција на збирката раскази „Во главата слушам песна“ од Елизабета Баковска. Книгата е објавена во едицијата ПРОаЗА на издавачката куќа Или-Или.   За книгата ќе зборува Калина Малеска.   Книгата Во главата слушам песна (лирски рефрени) е збирка од 49 кратки текстови кои функционираат […]