Вести Македонија

Санкционирани се 537 возачи за брзо возење

  Во текот на вчерашниот ден (27.09.2023) Министерството за внатрешни работи спроведе засилена акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои се движат со брзина поголема од дозволената, при што санкционирани се 537 возачи. Од нив 32 возила се движеле со брзина над 50 километри на час повеќе од дозволеното, […]

Вести Македонија

Санкционирани се 196 возачи за брзо возење

  Во текот на вчерашниот ден Министерството за внатрешни работи спроведе засилена акциска контрола на територијата на државата. за санкционирање на возила кои се движат со брзина поголема од дозволената, при што санкционирани се 196 возачи. Од нив девет возила се движеле со брзина над 50 километри на час повеќе од дозволеното, а четири возила […]

Вести Македонија

Санкционирани се 362 возачи за брзо возење

  Во текот на вчерашниот ден Министерството за внатрешни работи спроведе засилена акциска контрола на територијата на државата за санкционирање на возила кои се движат со брзина поголема од дозволената, при што санкционирани се 362 возачи. Од нив 15 возила се движеле со брзина над 50 километри на час повеќе од дозволеното, а пет возила […]

Вести Македонија

Санкционирани се 203 возачи за брзо возење

  Во текот на вчерашниот ден Министерството за внатрешни работи спроведе засилена акциска контрола на територијата на државата за санкционирање на возила кои се движат со брзина поголема од дозволената, при што санкционирани се 203 возачи. Од нив девет возила се движеле со брзина над 50 километри на час повеќе од дозволеното. Притоа 112 возила […]

Вести Македонија

Санкционирани се 433 возачи за брзо возење

  Во текот на вчерашниот ден Министерството за внатрешни работи спроведе засилена акциска контрола на територијата на државата за санкционирање на возила кои се движат со брзина поголема од дозволената, при што санкционирани се 433 возачи. Од нив 14 возила се движеле со брзина над 50 километри на час повеќе од дозволеното, а две возила […]

Вести Македонија

Санкционирани се 203 пешаци

  Во текот на вчерашниот ден (12.09.2023) во периодот од 09.00 до 14.00 часот Министерството за внатрешни работи спроведе засилена акциска контрола на територијата на државата за санкционирање на прекршоци што ги прават пешаците. При контролата, санкционирани се 203 прекршоци, од кои, 172 за небезбедно преминување на улица надвор од пешачки премин… За време на […]

Вести Македонија

Санкционирани се 339 возачи за брзо возење

  Во текот на вчерашниот ден Министерството за внатрешни работи спроведе засилена акциска контрола на територијата на државата, за санкционирање на возила кои се движат со брзина поголема од дозволената, при што санкционирани се 339 возачи. Од нив 14 возила се движеле со брзина над 50 километри на час повеќе од дозволеното, а две возила […]

Вести Македонија

Санкционирани се 294 возачи за брзо возење

  Во текот на вчерашниот ден Министерството за внатрешни работи спроведе засилена акциска контрола на територијата на држават за санкционирање на возила кои се движат со брзина поголема од дозволената, при што санкционирани се 294 возачи. Од нив 13 возила се движеле со брзина над 50 километри на час повеќе од дозволеното, а едно возило […]

Вести Македонија

Санкционирани се 209 возачи за брзо возење

  Во текот на вчерашниот ден Министерството за внатрешни работи спроведе засилена акциска контрола на територијата на државата за санкционирање на возила кои се движат со брзина поголема од дозволената, при што санкционирани се 209 возачи. Од нив седум возила се движеле со брзина над 50 километри на час повеќе од дозволеното, а две возила […]

Вести Македонија

Санкционирани се 276 возачи за брзо возење

  Во текот на вчерашниот ден  Министерството за внатрешни работи спроведе засилена акциска контрола на територијата на државата за санкционирање на возила кои се движат со брзина поголема од дозволената, при што санкционирани се 276 возачи. Од нив девет возила се движеле со брзина над 50 километри на час повеќе од дозволеното, а три возила […]