Алтернатива Настани

Промоција на „Скриени желби, немирни патувања“ од Владимир Јанковски

  Во Кинотека, на 21. октомври, со почеток од 19 часот ќе се одржи промоција на романот „Скриени желби, немирни патувања“ од Владимир Јанковски во издание на издавачката куќа „Антолог“. „Скриени желби, немирни патувања“ е трет роман на Владимир Јанковски. Во него преку комбинацијата од педесетина приказни за ликови од различни географски меридијани и приказните […]