Алтернатива Настани

Стендап комичарот Владислав Илиќ со свој настап на BBC TV во Лондон

    Владислав Илиќ е млад Кумановец кој пред извесно време се пресели во Лондон да работи во полето на стенд-ап комедија.     Македонската јавност преку продукцијата за стенд-ап комедија Златен Заб во мај месец годинава имаше можност да го проследи во живо неговото гостување на Тв екраните директно од Лондон, Англија на една […]