Categories: Алтернатива, Настани

Животот да ти стане бајка – вдоми куче од Лајка

  Почнува викенд, временската прогноза предвидува убаво време, идеална можност да го посетите стационарот, доколку планирате да го проширите вашето…

Повеќе
Categories: Алтернатива, Настани

Кампања на ЈП „Лајка“ за посвојување на бездомни кучиња

  Јавното претпријатие „Лајка“, со особено задоволство го објавува почетокот на својата најнова општествено-одговорна иницијатива во соработка со креативната агенција…

Повеќе
Categories: Алтернатива, Настани

ЛАЈКА: Слатката Маргарита која има неполни 2 години е нашиот најмлад вдомувач

  Светскиот ден на животните го одбележуваме со најслатката вдомувачка. Ова е тандем како од филмовите, кој ги наполни нашите…

Повеќе