Алтернатива Настани

Концерт под отворено небо: “Мала Италија патува”

Мала Италија патува во вторник, 20.06.2017, 20.00 часот, плоштад Мајка Тереза “Мала Италија патува” е настан роден од желбата и љубовта на Павле Камилоски кон музиката и пеењето. Атмосферата ќе ја исполнат прекрасните гласови и способности на Павле Камилоски како баритон, Христо Арсовски како драмски тенор, Горан Начевски како баритон, заедно со Бисера Чадловска како диригент и […]