Алтернатива Настани

СТЕНДАП НАСТАП ВО ЖИВО СО БОЈАН ВЕЛЕВСКИ 26.12.20 ВО 21Ч.

  Дефинитивно најактивниот меѓу стенд-ап комичарите кај нас за време на корона е Бојан Велевски. Откако летоска го направи првиот стенд-ап LIVE STREAM на Балканот во организација на ЗЛАТЕН ЗАБ продукција, наскро со втор и тоа пред новогодишните празници. Насловот на шоуто е “Прирачник за изолација со жена”, a во него ќе бидат сите фори […]