Алтернатива Настани

Светската интелектуална елита на On-line Конференција во Македонија за Водици – Богојављение

  На 19 јануари, верскиот христијански православен празник Водици – Богојављение, со обраќање – говор на претседателот Стево Пендаровски, со почеток од 12:00 часот (15:00 часот по средноевропско време, ќе се одржи  Интернационална  онлајн конференција: „Охридска школа за хуманизам – од средновековната доба до денес, во Европа и светот“.     Истовремено и церемонијата на […]