Алтернатива Настани Спорт

Активни деца се здрави деца! Запишете го вашето дете во Атлетскиот Клуб „Работнички“

  Спортски и здрави навики се стекнуваат уште од мали нозе. Кај децата, трчањето придонесува за хармоничен развој на целото тело и исфрлање на вишокот на енергија. Атлетските активности овозможуваат детето да ги изрази своите природни инстинкти за трчање, скокање и фрлање, кои се основни и важни елементи за секој друг спорт. Атлетскиот Клуб „Работнички“ […]