Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Донација од Хрватска 10.000 вакцини и 20.000 вакцини во периодот што следува

  “Пријателството со соседите не препознава граници”. На денешната средба министрите Венко Филипче и Гордан Грлиќ Радман, ја испратија оваа…

Повеќе