Вести Македонија Ударни вести

Осум нови кандидати за градоначалници предложени од ВМРО-ДПМНЕ

  ВМРО-ДПМНЕ на последната седница на Извршниот комитет и Централниот комитет донесе одлука за повеќе кандидати за градоначалници на општините. Партијата се водеше од принципите за чесност, транспаретност, работливост и согласно со мислењето на членството и граѓаните. Огромно мнозинство на граѓани се определија за поддршка на нови и некомпромитирани имиња за градоначалници кои ги предлага […]