Алтернатива Настани

Предавање на Хедвиг Фејен, основач на биеналето „Манифеста“ во МСУ – Скопје

  На 6 октомври, во 20 часот во Музејот на современата уметност – Скопје предавање ќе одржи Хедвиг Фејен (Холандија), основач и директорка на Европското номадско биенале за современа уметност – Манифеста.   Доаѓањето на Фејен во МСУ – Скопје, првиот човек на Манифеста на едно од најзначајните уметнички биеналиња во Европа и четврто по […]