Вести Македонија Статуси Топ теми Ударни вести

Една МРТ да не го пренесува најбитниот натпревар во историјата на македонскиот фудбал

  И после продаваат пуфки, се лупаат в гради во име на гордоста и нацијата, глумат натажени патриоти и познавачи на историјата, негувачи на културното наследство и почитувачи на културната меморија, демек од нашиот посебен код се тие облежани…   Се срамам од овој гостопримлив народ, тивок пред неправдите и гласен во име на кавгите, […]