Вести Македонија Ударни вести

Зоран Петровски е новиот претседател на Управен Одбор на АДИНГ

  Зоран Петровски дипл.инж.архитект, е новиот Претседател на Управен одбор и генерален директор на АДИНГ АД Скопје. Станува збор за првиот и долгогодишен соработник на досегашниот носител на оваа прва функција во компанијата Благоја Дончев, кој воедно е еден од најсикусните кадри на компанијата. Зоран Петровски на оваа функција доаѓа од долгогодишната позиција на заменик […]