Алтернатива Настани

“ДЕСТИЛАЦИЈА НА БОИ И ЗВУЦИ” – аудио-визуелен настан на Стефан Шашков

  Вечерва, со почеток во 20 часот, во галеријата на Факултетот за ликовни уметности – комплекс Педагошки факултет, ќе биде отворен уметничкиот настан Дестилација на бои и звуци, чиј автор е визуелниот уметник Стефан Шашков.   Станува збор за експериментален аудио-визуелен настан на кој посетителите ќе имаат прилика да земат активно учество во самиот настан, […]