Алтернатива Настани

Пријавувањето за HalkEco СКОПЈЕ ТРЧА 10КМ започнува!

  10км трка, која за прв пат се оддржа во 2017 година, почнува да се дефинира како традиционален спортски настан во веќе богатиот тркачки календар во земјата. Од создавањето на трката HalkEco СКОПЈЕ ТРЧА 10KM, од година во година се зголемува бројот на учесници и овој пат се очекува најголем број на тркачи досега – […]