Алтернатива Настани

Изложба на Луан Мулиќи во Чифте амам

  На 26 април 2022 година, во Националната галерија, во објектот Чифте амам, со почеток во 12 часот, ќе биде отворена изложба на скулптури ЕРОС на уметникот Луан Мулиќи, професор и член на Косовската академија на науките и уметностите.