Вести Македонија Ударни вести

ЗНМ и МААА потпишаа Меморандум за соработка и ги презентираа американските програми за развој и размена

  Во Клубот на новинарите во Скопје, беше потпишан Меморандум за соработка меѓу Здружението на новинарите на Македонија (ЗНМ) и Македонско-американската алумни асоцијација (МААА). ЗНМ и МААА разменија мислења околу потребата за заедничко делување во полето на новинарството и вмрежувањето на медиумските работници. Претседателот на ЗНМ, Младен Чадиковски зборуваше и за потребата на зголемување на […]