Вести Македонија Топ теми Ударни вести

Ковачевски: Нашиот фокус е ставен на економскиот развој и финансиската поддршка за семејствата

  Претседателот на Владата, Димитар Ковачевски денеска се обрати на Форумот 100 дена Влада на кој низ форматот прашања и одговори, заедно со вицепремиерите и министрите, ги презентираа остварувањата во овој период од работата на извршната власт. Премиерот Ковачевски ги образложи постигнувањата зацртани во Програмата на Владата во првите 100 дена во однос на приоритетите […]