Алтернатива Настани

The Best of Stand Up – Никола Тодороски

Почитувани Дами и Господа На Ваше големо задоволство најновото стендап шоу на македонскиот актер и стендап комичар Никола Тодороски Еден човек со микрофон во рака и 75 минути пеколна комедија која ја исмева човечката глупост!Зошто и се случува ова што и се случува на Македонија, дали љубовта е совршена и како ни влијае утринската програма […]