Алтернатива Вести Македонија Настани Ударни вести

Конференција за Денот на укажувачите: “Младите го слават Денот на укажувачите“

  Утре (13 мај), со почеток од 11:30 часот, во Јавна соба ќе се одржи конференцијата „Младите го слават Денот на укажувачите“ организирана од Регионалната антикорупциска иницијатива, во соработка со Младинскиот образовен форум (МОФ). Организаторите најавуваат дека на конференцијата присутните ќе можат да ги увидат искуствата од земјата, но и на глобално ниво, за позицијата […]