Алтернатива Настани

Саем за креативни искуства и размисли “Добро утро креативци”

  Саемот за креативни искуства и размисли „Добро утро креативци“, во организација на „Скала магазин“, годинава ќе се одржи по вторпат, од утро до мрак, на 21 мај во „Паблик рум“.    Целта на овој настан е на едно место да се соберат и претстават актуелните случувања во креативните индустрии, уметноста, дизајнот, културата и образованието. […]